Ordre del dia – Reunió portaveus

Reunió de portaveus dels grups de treball a les 19.30 hores

1. Informació sobre la realització d’una reunió informativa extraordinària, el proper dijous a les 20.00 hores, per a traslladar i compartir idees i impressions recollides el passat cap de setmana als moviments de Madrid, València, Gandia, etc

2. Informació relativa al punt anterior d’interès per a cadascun dels grups, a destacar:

 

–       manifestació del 19 de juny (proposar recorregut, recordar a formació la proposta de les reivindicacions per a l’assemblea i informar sobre els mínims comentats pels diferents moviments a Madrid, també marcar-los a nivell local).

 

–       possibilitat de realitzar accions per al 11 de juny (presa de possessió als governs municipals)

3. Recordatori sobre la necessitat de transferir la informació relativa al grup en format electrònic (persones que componen el grup, necessitats del grup, passar informes de les sessions de treball, portar a assemblea només els mínims necessaris, passar amb antel.lació – si és possible – els punts que es tractaran a l’assemblea, etc.).

4. Possibles dificultats o problemes a traslladar a coordinació.

 

Comments are closed.